Vi dækker din rejse, hvis der bliver strejke/lockout

20. marts 2018 09:18
Har du en afbestillingsforsikring hos os, dækker vi dig ekstraordinært, hvis din ferie suspenderes som følge af den varslede konflikt.

Bliver den varslede lockout eller strejke i april - i forbindelse med OK 18 - en realitet, og er du varslet i den forbindelse, betyder det, at du hverken må afholde ferie eller rejse væk. Du kan derfor blive nødt til at afbestille din planlagte ferie.

Forsikringen dækker normalt ikke strejke eller lockout, men Himmerland Forsikring har besluttet helt ekstraordinært at dække, hvis du bliver omfattet af konflikten.

Hvad betyder det for dig?

  • Vi dækker, hvis din planlagte ferie bliver suspenderet pga. lovlig strejke eller lockout, så du må afbestille umiddelbart før afrejse.
  • Vi dækker ikke eventuelle merudgifter, hvis du ombooker din rejse nu for at være sikker på at komme af sted. Vi dækker kun udgifter til afbestilling af din ferie.
  • Er du ikke omfattet af den varslede strejke/lockout (suspenderet ferie), men kan du alligevel ikke komme afsted på grund af strejke/lockout i lufthavn eller lignende, dækker rejseforsikringen ikke.

Der er følgende betingelser for dækningen:

  • Du har købt rejse- og afbestillingsforsikring senest den 1. marts 2018
  • Du har købt din rejse senest den 7. marts 2018

Dækningen vil i øvrigt ske i henhold til gældende betingelser for afbestillingsforsikringen.